Tuesday, June 28, 2011

Cik Adik Manis Fieza

Posted by Ciknoqa Yusof at 10:36 PM
Salam..
emm macam lama tak update blog..mula2 aritu ja ciwi skejap..punya la aku dh miss banyak update dr blog kawan-kawan..bila buka blog baru perasan yang si adik comel ada buat entry pasal aku hahahaha..actually kelakar sangat bila baca entry tu..coz aku dh lupa pasal blind date aku tuh..yerla masa tu muda belia lg baru 23 tahun sih..masih mentah lg rasa..baru nk kenal dunia keja hihihi..
So kalau korang nk tau apa cita kelakar tu leh la singgah ke blog mummy comel ni fiza..satu lagi nak jugak aku promote..header blog aku nih..aku minta tolong fiza yang buat kan..so sape2 berminat nk buat header leh la korang jenguk kat blog dia..fiza ada buat bisnes utk tempahan header blog..apa2 yang korang nak tau..leh contact dia ok :)


ini header blog aku..aku minta dia buat lah camne pon..janji nampak simple n nice..kalau korang berminat..korang leh cakap nk design cmne..Puan Fiza leh buat kan...

1 comments:

Ninie Hanis on June 29, 2011 at 8:05 PM said...

mmg cun la blog hang..pandai cik puan fiza tu buatkan eh.bagus tu leh wat biz.hihi

 

CiknoQa Yusof Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei