Friday, June 17, 2011

Bagai Cendawan Tumbuh Selepas Hujan

Posted by Ciknoqa Yusof at 2:24 AM
Salam..
Okeh hari ini aku nak share apa yang aku dapat dari internet..emm hebat sungguh kan kalau betul akan naik 14 shopping complex di Penang nie..Antara 14 yang ada dalam web tu,salah satu aku dah pun pergi merasmikan diri disana iaitu Straits Quay..memang best..view yang sangat santek..tapi setakat cuci mata je la makcik..nak shopping tak dapek ler..aku rasa sesuai untuk orang-orang kaya jer nih hihihi..aku berangan jadi orang kaya boleh la...Then yang Paragon Mall tu aku dah nampak masa on da way gi Gurney..sikit hari lagi siap lah..kawan aku cakap yang tu sama macam yang ada dekat Singapore.

So korang layan jerla gambar-gambar yang aku dapat dari web nie 
(maaf ya encek,saya cuma mahu share untuk rakyat Malaysia..sangat terbaikkk lah..
Tapi wajib la aku letak pic aku dulu masa pergi Straits Quay nie..actually masa first aku upload ada la kawan-kawan pm aku kat fb..ada yang tanya..pergi obesea ke?ahaaaa..memang la obesea..dah Kulim ke Penang tu sah-sah over the sea hihihi..

Straits Quay (E&O) - Tanjung Tokong
Penang Time Square phase2 (IVORY) - Georgetown
Paragon Mall (HUNZA) - Gurney
The One (IDEAL) - Bayan Baru
Elit Mall (SEAL) - Bayan Baru
Golden Triangle Mall (GIM) - Sungai Ara
Setia Commercial Park - Sungai Ara
Southbay Plaza (MAH SING) - Batu Maung
Maritime Square (IJMLAND) - Jelutong Expressway
All Season Park (BELLEVIEW) - Farlim
Tesco Sri Tanjung Pinang - Tanjung Tokong
The light phase2 (IJMLAND) - Jelutong Expressway

Tourism Mall (IVORY) – Tanjung Tokong
Mula-mula sampai aku ingat kan hotel ke..sekali bangunan shopping complex daa. aku dan cik eita gediks bersama-sama :)

0 comments:

 

CiknoQa Yusof Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei