Friday, July 15, 2011

Outing

Posted by Ciknoqa Yusof at 12:08 AM 3 comments
Salam..
yuhuuuu.aku windu nak gebang2 dalam blog ini..dah bapa kali jumaat aku xdapat menghadap laptop lama2 coz aku banyak aktiviti kat sekolah..mana camping..mana kem motivasi..mana dengan ceramah..so sangat2 la bz diri aku ini hehehhe..so minggu ini saja aku free n aku akan hadap boyfren aku ini lama2 hahaha...sangat kesian..bercinta dengan laptop ja kan...

Ok untuk entry kali ini..aku nak cite pasal kisah outing aku dengan kawan-kawan..disebabkan aku xdak dslr so aku hanya mampu menjadi model yg tak bertauliah untuk kawan-kawan aku ini..emm nak jadi photographer camne..baru snap satu pic..dah jadi parkison..sah-sah pic tu blur n tak cantik..huhuhu..

Kali ini aku outing dengan lima org kawan aku..mr herry,alif,hayat,along n nieta..herry tu aku kenal sebab penah mengajar satu sekolah dlu..so aku dh tau..dia mmg sangat kreatif..tak heran la jadi cikgu favourite kat sekolah hehehee..dan tiga org lagi tu aku baru kenal..si arif tu bakal guru..hayat lak freelance kat CST..dan nieta lak ofismate kwn aku si along..so meriah la outing kali nie sebab ramai..selalu muka aku n along ja..cam bosan lak gedik dua orang ja..

Kali nie port kami kat Menkuang Dam..kat sini memang famous pon orang amik gambar especially pengantin2 baru..g outdoor ja misti Mengkuang Dam la jadi sasaran...kami gi pagi2 so xpanas sangat..almaklumlah..mata aku nie dh semula jadi kecek...so asyik kena tegur je dengan photographer napa byk pic aku suka tido hahahhaha...

Petang itu pula..aku dan along ja gi jalan2 dekat sawah..apa lagi amik gambaq la keja kami..dengan siput sedut putih tu la kami redah masuk dalam kawasan sawah hehehee...pakcik n makcik kat kampung tu pun pelik..apa la anak dara dua orang ni buat tgh sawah heheheh..so korang layan jerla hasil seni kawan-kawan aku tu..tima kasih untuk along dan kwn2 yg lain..bak kata herry..kak nora nanti kita outing lagi tau..tema lain plak..aritu tema polka dot n baca buku ditaman hehehhe.




 

CiknoQa Yusof Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei