Wednesday, June 6, 2012

My Best Friend Wedding

Posted by Ciknoqa Yusof at 2:05 AM 3 comments
Salam...
Tinggal lagi 10 hari je lagi aku akan berada di rumah..adusss cuti semester dah nak abis..sungguh liat rasa..lebih liat dari getah huhu..bila cuti sekolah nie banyak je undangan perkahwinan yang perlu aku pergi..sedara sepupu sepapat semua nak kawen..dan kawan baik sendiri pun nak kawen dah hehehe..

Masa 2 June lepas aku pergi kenduri sepupu and kawan baik aku kawen..yang sepupu xde gambar sebab kalut sangat time tu..so yang ada just dengan kawan baik aku nie jer..

Ok masa cepat sangat berlalu..aku kenal kawan aku si Haida nie masa sama2 study kat universiti. Time tu masih muda remaja lagi..muka pun cekang lagi hahhaha...

Pastu kami sama-sama praktikal kat tempat yang sama..so agak close dengan dia sebab selalu jugak share cita gembira n sedih masing-masing..dia ada kisah dia dan aku pun ada kisah aku..

Tahun nie Allah dah makbulkan doa dia..aku happy sangat bila dia call n cakap dia dah nak kawen..sebab aku faham cmne perasaan bila kita kawen dengan orang yang kita suka..tentulah happy kan..bukan kawen sebab terpaksa kawen or sebab kesian, sebab kita paksa cuba untuk suka org yang kita nak kawen.ohh tidakkk..

Jadi dia dah jumpa orang yang dia suka..so Tahniah haida..ingat ini adalah pemberian daripada Allah atas doa hang.
The greatest gift from Allah to complete each other :)

Ini plak aku and along..on da way nak gi kenduri haida aku jadi ilang ingatan plak sebab dah lama tak pi umah dia..boleh tersesat hehehe..dalam tersesat tu jumpa sawah padi kat area kg haida nie..haa apa lagi terus drive turun bawah ambil gambar hehehehe..nak buat macam mana kan..dah hobi memang suka bergambar..dan pantang jumpa sawah padi ;)
 

CiknoQa Yusof Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei