Tuesday, November 29, 2011

Cinta Hawa

Posted by Ciknoqa Yusof at 6:33 PM 1 comments
Assalammualaikum..
Just nak share kata-kata yang aku ambil dari web Dr Cinta blog..suka la baca blog adik nie..even masih muda tapi sangat matang..


Cinta ni tak perlu dicari. Bila kita terlalu mencari dan cara kita salah dan tidak mengikut syariat sebab itulah kita selalu jumpa orang yang salah. Bila kita dah penat sebab asyik jumpa orang yang salah, mulalah kita kata Allah tak adil. 

Love is annoying. Love is hurt. Love is what-so-ever

Cari lah cinta yang diredhai oleh Allah..
insyaallah bahagia dunia akhirat
 

CiknoQa Yusof Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei