Thursday, May 31, 2012

Ada Apa Dengan Status??

Posted by Ciknoqa Yusof at 2:56 AM

Salam..
Amboi tajuk entri bukan main engkau..malam nie je dua entri kau hapdet..sungguh tamak..ya aku memang tamak sebab aku kenala menikmati waktu  terluang yang ada nie hehehe..nanti bila dah naik sem baru blog aku akan kembali bersawang.Macam last entry bulan November 2011 je yang aku sempat update..







Ok..ok jangan tamak nak taip..sabar..sabar wahai keyboard..aku tau semua benda kau nak aku taipkan hehehe..

Status???alahaiiii time cuti2 sekolah ini mula la status dipersoalkan..sama jugak masa saya kat maktab status saya dipersoalkan..huhu sedih tau semua orang nak tengok saya kahwin..mak saya nak kawen!!!hahaha sungguh gelojos bunyinye..tidak itu hanya la skrip drama aku..

Sape taknak kawen kan??Semua orang nak kawen la..bohongla saya cakap saya taknak kawen..kalau jumpa cinta hati pengarang jantung esok jugak saya nak ajak dia kawen..hahaha pengakuan berani mati btol minah ni sungguh melampau!!!!

Semua orang ada citarasa masing-masing betul tak??nak macam ini..macam itu..tapi saya pun tak tahu saya suka yang macam mana..kalau hati saya suka..maka suka la saya..probnye sekarang hati saya belum terbuka lagi cmne tu..sebab saya dh janji untuk diri saya,biarlah yang terakhir ini yang bakal jadi suami saya hingga akhir hayat..arghhhhhhhhh jiwang malam-malam gini..cam nak muntah lak kan hehhe...

Bohongla kalau takde yang minat n suka..ada jugak yang betul-betul serius nak kenal tapi hati aku macam tak rasa apa pun..tu maknanya tak cinta la kan..

Kalau macam di bawah nie macam mana??

~ hati suka bila tengok msg masuk kuar nama tersebut
btol tak korang??rasa macam ehh msg dia antar..nk pengsan time tu pon ada sbb seronok hehehe..

~ orang yang kita minat..msg zaman Jepun pun kau simpan yer...
btol tak korang??cer check hp skg..msg sape plg byk kita save..tu utk yg masih single la hehhehe...

~ curi pic dia dlm fb pastu save letak kat contact pic dalam hp..
btol tak korang??entah hape-hape kan..asal naik je muka time msg pon ok la hahhaha..sungguh mengong keje cm gtu..minat la sangat kununnye..

~bila gerak hati tu selalu je kena betul dengan waktunye..
btol tak korang??time kita tingat tiba-tiba dapat msg dr dia tentu la rasa cam dunia aku yang punya hehhe..sungguh tak keruan kan..ya ampun..

~ selalu jadikan orang yang kita minat tu sebagai sumber inspirasi..
btol tak korang??bila tengok dia berjaya..kita rasa aku misti kena macam dia jugak..mesti BOLEH!!!saling memberi semangat antara satu sama lain..

Banyak lagi kot yang lain-lain..tapi yang ini je aku dapat share untuk kali nie..

Hasil google untuk kartun lelaki soleh saya jumpa yang ini hehehe..
Saya nak yang macam kartun bawah nie boleh tak ;)
Sungguh suci muka kartun nie kan..suka sangat aku tengok :)

0 comments:

 

CiknoQa Yusof Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei